Cevdet ARPA - Okul Müdürü

1971 Ankara Çubuk – Kışlacık doğumlu. Evli 2 çocuk babasıdır. İlkokulu Altındağ Solfasol İlkokulu’nda, Ortaokulu Altındağ Hacı Bayram İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi ise Merkez İmam Hatip Lisesinde ( Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi) okudu . Üniversiteyi Selçuk Üniversitesi (Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi) Eğitim fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünde okudu.( 1994 yılı öğretmen atamalarında Erzurum ili Pasinler ilçesi Başören İlkokuluna sınıf öğretmeni olarak atandı. Bir yıl sonra Erzurum Abdurrahman Şerif Beygu İlkokuluna atandı. Askerlik görevini Tekirdağ / Çerkezköy’e kısa dönem olarak yaptı. Yaklaşık 13 Yıl Erzurum’da  öğretmenlik yaptıktan sonra 2008 yılı Şubat ayı özür grubu atamalarında Ankara / Keçiören Uygur İlkokuluna atandı. 2010 yılında Müdür Yardımcılığı sınavını Kazanarak Ankara / Keçiören İsmail Enderunu Ortaokuluna Müdür Yardımcısı olarak atandı. 2012 yılında alan değişikliği yaparak Sosyal Bilgiler Branşına , 2013 yılında Müdürlük Sınavını kazanarak Ankara – Çubuk Şehit Selahattin Şişman Ortaokuluna Müdür olarak atandı.

2014 yılı Aralık ayında Ankara / Keçiören İbni Sina Ortaokuluna Müdür olarak atandı.  Temmuz ayı 2019 yılında Ankara / Keçiören Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokuluna  Müdür olarak atandı. Halen bu okulda Müdürlük görevine devam etmektedir.

(312) 378 0977 (312) 378 0976 Eposta