ÜÇ AYLAR MUHASEBE ZAMANI PROGRAMIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Recep ayına girmemiz münasebetiyle öğrencilerimize ve velilerimize yönelik düzenlediğimiz "3 Aylar Muhasebe Zamanı" adlı programımıza Samsun İl Müftülüğü Vaizi Meliha AKTÜRK konuk oldu.

Konuşmasında 3 ayların önemine, bu zaman dilimini verimli geçirmek için yapılması gerekenlere değinen hocamızın konuşması çok motive edici oldu. Ortaokulda iken öğrendiği bilgilerin ve ezberlediği sûrelerin daha kalıcı olduğunun altını çizen Aktürk, öğrencilere bol bol Kur'an okumalarını, ezberlemelerini ve meâl çalışmaları yapmalarını tavsiye etti. Velilere çocuklarıyla  beraber cemaat olup namaz kılmalarının sevabı artıracağını ve çocuklarda namaz bilincinin bu şekilde daha iyi yerleşeceğini hatırlattı. Öğrenci ve velilerimiz de bu verimli program sayesinde sorularına cevaplar buldular. Katılım ve emeklerinden dolayı başta Meliha hocamıza, velilerimize, öğrencilerimize ve Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

13.02.2021 323

13-02-202113-02-202113-02-202113-02-202113-02-2021