“GENÇ SESLER” MUSİKİ ETKİNLİKLERİ

Kalite Takip Sistemi çerçevesince Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce hazırlanan “Genç Sesler” Musiki etkinliği kapsamında; öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere teşvik etmek, mûsikî kültürümüzü yaşatmak ve bu alanda faaliyetler gerçekleştirmek amacıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri rehberliğinde okulumuz musiki korosu oluşturulmuştur.

05.05.2023 167

Okulumuz öğrencilerinden musikiye ve müzik enstrümanlarına ilgilisi veya yeteneği olanların tespiti yapılarak öğrencilerimiz ile koro çalışmaları yapılmaya başlanmıştır. Öğrencilerimiz, yaptıkları çalışmaları okulumuz da sergileyerek büyük beğeni toplamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

05-05-202305-05-202305-05-202305-05-2023