Muhsin Yazıcıoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, çağı yönlendiren, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen; sözleri, davranışları ile örtüşen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirmek.

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, insanı yücelten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; milli-manevi değerlerine sımsıkı bağlı, yerelden beslenen ama geneli kucaklayan bir anlayışa sahip nesiller yetiştirerek ortaöğretime hazırlamak.

Başarılar: Meddahlık, spor müsabakaları, kompozisyon, şiir ve resim dallarında çeşitli il ve ilçe derecelerimiz vardır.

Yabancı Dil: İngilizce - Arapça
Servis Bilgisi: Okulumuz öğrencileri için bir tur firmasıyla anlaşılmıştır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda bulunan Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından, Atletizm, Taekwondo, Kros, Uzun Atlama, vb. spor dallarında öğrenci yetiştirilerek sprotif aktivitelere katılmaları sağlanmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (312) 378 09 77

WEB - https://muhsinyaziciogluiho.meb.k12.tr

Adres - YAYLA MAH. 1422 SK. NO 11 KEÇİÖREN / ANKARA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Keçiören´in güzide mahallelerinden Yayla Mahallesinde bulunmaktayız.

Adres - YAYLA MAH. 1422 SK. NO 11 KEÇİÖREN / ANKARA

Ulaşım EGO otobüsleriyle 284 numaraya binilerek okula 100 m yakınlıkta bulunan durakta inilir. Ayrıca Bent deresi Şehir içi dolmuş durağından Esertepe Dolmuşlarıyla son durakta inilerek okulun yanı başına gelinir. Özel otomobille gelinirken ise, GATA önünden geçen YENİ ETLİK caddesi kullanılarak Forum Ankara´ya doğru giderken Ovacık mahallesine inmeden tepedeki kavşaktan sağa dönülüp, sırayla sağ-sol-sağ yapılarak okulumuza ulaşılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus´a 7 km, Kızılay´a 10 km yakınlıktadır.